Bli trygg i vann før sommeren

Det viktigste målet til TS&LK er å lære flest mulig barn å svømme. Derfor er vi veldig glad for at opplæringsavdelingen vår til enhver tid er mer eller mindre full. Men fulle grupper er selvsagt frustrerende for de som ikke har plass. Nå har vi en en god nyhet til alle dere. Fra uken etter påske og frem til sommeren (8x) har vi ledige plasser på flere ulike nivåer i Pirbadet og vårt eget basseng i Teglgården.


Prisen for 8x er 1360 kr + medlemsskap 200 kr. For kursene i Pirbadet kan de som ønsker å bade i etterkant kjøpe rabatterte billetter.


Bruk vår nivåvelger for å finne riktig gruppe.

Eller gå direkte til påmelding hvis du allerede vet hvilket nivå som er aktuelt.


Vi er opptatt av at undervisningen vår skal holde høy kvalitet. Skulle du allikevel ikke være fornøyd etter de to første kurskveldene tilbyr vi full refusjon. Vi ber bare om at du forteller oss hva som ikke levde opp til forventingene, slik at vi kan forbedre oss.


Som medlem av Norges Svømmeforbund følger vi konseptet "Norges Svømmeskole" som er en mal for svømmeopplæring. Den er utarbeidet for å hjelpe klubber og kvalifiserte instruktører, som med sin erfaring vil forsterke gjennomføringen av planen. Planen er basert på solid pedagogikk/metodikk, og tuftet på nasjonale standarder for hvilke øvelser som må beherskes på veien mot svømmedyktighet. Dette gir instruktørene en retning, men også en mulighet for variasjon i gjennomføringen.