Covid-19 smittet besøkte Pirbadet 17 oktober

Vi fikk i kveld beskjed om at lørdag den 17/10 i tidsrommet mellom 11.00 og 14.00 hadde Pirbadet besøk av en person med påvist Covid 19. Vedkommende hadde kun oppholdt seg i 50m banen og hadde ikke vært i nærkontakt med andre gjester.


Alle våre medlemmer som oppholdt seg i i Pirbadet i dette tidsrommet vil bli varslet.

Pirbadet har kontakt med enhet for legetjenester og smittevern i Trondheim kommune. De har fått beskjed om at all virksomhet kan fortsette som normalt, uten noen ekstra tiltak.


Melding fra smittevernkontoret:


Hei!

Hvis du var på Pirbadet lørdag 17.10.20 i tidsrommet mellom kl.11.00 og 14.00 kan du ha vært i kontakt med en person som har fått påvist covid-19.


Du er ikke pålagt karantene, men vi ber deg ta en test 6-8 dager etter at du var på Pirbadet uavhengig av om du har symptomer. Meld deg på test via elektronisk påmelding via kommunens nettside.


Det er viktig at du holder avstand til andre frem til du får svar på prøven.

Hvis du har nyoppståtte symptomer som feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukte- eller smakssans, muskelverk eller sår hals, skal du holde deg hjemme og ta kontakt med Smittevernkontoret i Trondheim Kommune, tlf 9050 9052 (koronatelefonen) for rådgivning.

Er du helsepersonell eller jobber i barnehage eller skole, ber vi deg også ta kontakt på tlf 9050 9052 for mer informasjon.

Med vennlig hilsen

Smittevernkontoret i Trondheim Kommune