Ny beskjed fra smittevernkontoret

«Hei!


Hvis du var på Pirbadet tirsdag 27.10.20 i tidsrommet mellom kl.16.00 og 19.00 kan du ha vært i kontakt med en person som har fått påvist covid-19.


Du er ikke pålagt karantene, men vi ber deg ta en test 6-8 dager etter at du var på Pirbadet uavhengig av om du har symptomer. Meld deg på test via elektronisk påmelding via kommunens nettside.


Det er viktig at du holder avstand til andre frem til du får svar på prøven.


Hvis du har nyoppståtte symptomer som feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukte- eller smaksans, muskelverk eller sår hals, skal du holde deg hjemme og ta kontakt med Smittevernkontoret i Trondheim Kommune, tlf 9050 9052 (koronatelefonen) for rådgivning.


Er du helsepersonell eller jobber i barnehage eller skole, ber vi deg om å varsle din nærmeste leder om at du kan ha vært i kontakt med en med påvist covid-19 på aktuell dato, og også ta kontakt på tlf 9050 9052 for mer informasjon.


Med vennlig hilsen

Smittevernkontoret i Trondheim Kommune»

Personen som har fått påvist covid-19 har kun oppholdt seg i opplæringsbasseng i 2 etasje og herregarderobe.


Pirbadet holder tett kontakt med smittevernkontoret i kommunen og følger de råd og retningslinjer de gir oss. I samråd med smittevernkontoret er det besluttet å holde anlegget åpent. Pirbadet har strenge renholdsrutiner og følger FHI sine råd og retningslinjer, samt en egen smittevernveileder for bade- og svømmeanlegg.