Takk!

I det 2020 går mot slutten vi jeg gjerne rette en stor takk til alle som har bidratt til å få oss gjennom et særdeles utfordrende år.

Takk til alle svømmere og stupere som tross minimalt med konkurransemuligheter har holdt motivasjonen oppe og trent bedre enn noen gang.

Takk til alle trenere i svømme- og stupavdelingen. Dere har stått på dag ut og dag inn og bidratt sterkt til at utøverne har holdt motivasjonen oppe i en tøff tid.


Takk til alle som har deltatt på svømmekurs. Vi er dypt takknemlig for tilliten dere har vist oss gjennom rekordstor påmelding til kursene i sommer og høst.


Takk til alle barnehagene som har deltatt på svømmekurs på dagtid. Å se de forventningsfulle barna komme gående hånd i hånd med refleksvestene på er dagens absolutte høydepunkt.


Takk til instruktører og teamledere i svømmeskolen, baby- & småbarnskurs, barnehagekurs og voksenkurs. Deres innsats dette annerledesåret er uvurderlig. Dere stilte opp så snart bassenget åpnet i juni og og sørget for at vi kunne holde kurs for over 800 barn allerede i sommer og enda flere utover høsten.


Takk til Rune, Tanja og Elise i administrasjonen. Dere er ikke flere enn at jeg kan nevne dere med navn. Lite hadde fungert i TS&LK uten dere.

Takk til styret som stødig og kompetent har ledet klubben gjennom dette spesielle året.

Takk til alle ansatte i Pirbadet for nok et år med strålende samarbeid.


De beste ønsker for julen og det nye året!

Med vennlig hilsen

Per Osland

Daglig leder TS&LK