Landstevnet 2024 - mer enn bare et svømmestevne!

Trondhjems Svømme- & Livredningsklubb og Trondheim Handicapidrettslag vil på vegne av Norges Svømmeforbund arrangere det nasjonale svømmestevnet for utviklingshemmede i 2024. Stevnet går av stabelen 9-10 mars i Pirbadet. 

Landsstevnet i svømming har blitt arrangert i over 30 år og det favner langt bredere enn selve konkurransen. Det sosiale samholdet, reisen, hotell opphold og banketten er viktige deler av helga. Men konkurransen er viktig den også! De fleste deltagerne har dette som sportslig mål som de trener mot gjennom året. Stevnet viser ekte idrettsglede og idrettsbredde, det er for alle over 11 år som kan svømme minst 25 meter og opp til svømmere i norgestoppen i paraklassen S14. Det regnes som Norgesmesterskapet i svømming for denne gruppen. Det svømmes i 4 klasser basert på nivå og påmeldingstid.

Vi i TS&LK og THIL gleder oss til å ønske 69 deltagere pluss ledsagere fra hele landet velkommen og til å vise frem byen. Fredag blir det tilbud om ekstra treningsøkt og moro på Pirbadet. Lørdag og søndag er det stevne på Pirbadet, lørdag kveld er det bankett og underholdning.

Med oss på laget har vi fått Sparebanken SMN som støtter oss med hele 50.000 kr. Et fantastisk bidrag som i sin helhet går til å redusere kostnadene for deltakerne. 

Tusen takk også til Coop Midt Norge som bidrar med deltakerpremie og 5000 kr.